Winst voor HCH Heren 1

0

HOLTEN – Zondag 9 maart speelden Heren 1 van hockeyclub Holten thuis hun eerste wedstrijd na de winterstop. Heren 1 is een mix van jongens A en Heren 1 spelers van vorig seizoen. De A jongens komen uit de 2e klasse en hebben qua techniek geen enkele moeite met de aansluiting met het herenhockey in de 3e klasse. Op dit moment staat het team 2e in de competitie en hebben zij het kampioenschap als doel! Tijdens de winterstop werden nog diverse oefenwedstrijden gespeeld om nieuwe tactieken uit te proberen.

Nadat de Veteranen van Holten, na een gelijk spel 3-, tegen De Sallandse uit Raalte van het veld kwamen, was het tijd om de nieuwe tactieken van Heren 1 op het veld uit te proberen tegen Bully uit Oldenzaal. De opkomst van fans was hoog. Het was druk langs de lijn.

Na diverse kansen over en weer scoorde Hidde de Boer de eerste goal en werd de eerste helft afgesloten met een 1-0 voorsprong. Na de pauze kwam Ruben Jol het team versterken en liep het al snel uit naar een 5-2 voorsprong waarbij Wouter Stegink 3x scoorde. Door briljant keepwerk van de getalenteerde Niels Harmelink en daarbij geholpen door verdedigers Rank de Bruin en Rob Harmelink werd voorkomen dat er meer tegengoals vielen. Een strafbal in de laatste minuut werd door Ruben Jol hoog in de kruising gepushd waardoor Holten met een eindstand van 6-2 de wedstrijd afsloot. De scheidsrechters voelden de wedstrijd goed aan, de sfeer was goed en er werd sportief gestreden.

 

 

 

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.