Voorjaarsvakantie op de Holterberg

0

HOLTEN – Sporen zoeken en snert staan deze voorjaarsvakantie centraal bij Natuurdiorama Holterberg.

Als er sneeuw ligt op de Holterberg, is het bos een open boek voor wie sporen kan lezen. Spoorzoeken kan nu het hele jaar bij Natuurdiorama Holterberg! Voor de jongste kinderen is in het natuurmuseum een spannende Sporenspeurtocht uitgezet. In deze voorjaarsvakantie wordt er veel aandacht besteed aan de kids: zaterdag 19 en woensdag 23 februari zijn er kinderrondleidingen waaraan het hele gezin kan deelnemen. Waarom burlen herten? Hoelang kan een zeehond onder water blijven? De gidsen van het natuurmuseum kunnen er spannend over vertellen. Reserveren voor de rondleiding is niet nodig.   

Wat voor weer het ook is de Winter-Snert-Wandelingbelevingstocht over de Holterberg gaat altijd door. Op zaterdag 26 februari om 11.00 uur nemen de natuurgidsen van het museum u mee naar de mooiste plekjes van het nationaal park. Na de wandeling, die geschikt is voor jong en oud, staat er bij restaurant Woody’s tegenover het museum een dampend bord snert voor u klaar. Reserveren is noodzakelijk. Natuurdiorama Holterberg is in de hele vakantieweek dagelijks geopend van 11.00 – 17.00 uur.

Voor meer informatie en reserveren kunt u bellen met het natuurmuseum: 0548-361979 of kijken op de website: http://www.museumholterberg.nl

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.