Uitgaansmiddag voor 50+singles bij Outdoors Holten

HOLTEN – Zondagmiddag 6 november 2016 verzorgt relatiebureau DatingOost een 50+singlesmiddag in de door prachtige natuur omgeven bistro van Outdoors Holten (ov).

“Gezellig uitgaan op iedere 1e zondagmiddag van de maand voor de actieve alleenstaande tussen de ±50-75 jaar uit Oost-Nederland”, vertelt Getty Schepers, matchmaker van Dating Oost. “Er is veel eenzaamheid op de zondagmiddag”, weet de koppelaarster. Sinds april jl. zit het datingbureau met haar singlescafe’s bij Outdoors. “Het is een groot succes. We hebben iedere zondagmiddag gemiddeld 50 alleenstaanden. En ze blijven terugkomen. Het is geen datingmiddag. Het is enkel en alleen gericht op een mooie middag uit en helemaal verzorgd.”
Vooraf aanmelden is niet nodig. 95% van de bezoekers komt ook daadwerkelijk alleen, is de ervaring. “Wij ontvangen de gasten direct bij de entree. Dit voelt vertrouwd en stelt gerust.”

Outdoors Holten is gelegen middenin de bossen aan de rand van Holten, direct naast de A1 (afslag 27). De bistro wordt niet direct in de hoedanigheid van eetgelegenheid gebruikt, maar verhuurd voor bruiloften en partijen. “Wij zitten dus geheel privé. Een fantastische locatie.”
Voor meer informatie over het singlescafe kan gebeld worden met DatingOost 0546-492899 of via http://www.DatingOost.nl. Nette kleding gewenst.

De entree is € 22,50 incl. 2 koffie, 2 consumpties en overheerlijke hapjes en lekkernijen gedurende de gehele middag. Koffiebuffet en inloop tussen 14 tot 14.30 uur.
Zondagmiddag 6 november 2016 singlescafé in de bistro van Outdoors Holten, Langstraat 6,
7451 ND Holten.

Reacties zijn gesloten.