Triatlontrainingen van start

0

HOLTEN – Vanaf maandag 4 maart a.s. verzorgt AV Holten wekelijks een aparte looptraining voor deelnemers aan de triatlon.

Voor het eerst worden er dit jaar ook een aantal specials georganiseerd over onderwerpen als loopschoenen, kleding en voeding.

De training begint om 19.00 uur op Meermanskamp (atletiekveld). De kosten bedragen euro 35,- per persoon. Het trainersteam bestaat evenals vorig jaar uit Susan Boode, Leo Hoogland, Stefan Paalman, Marco Muller, Omar Cornelis en Pim ten Brinke. Allen zijn bekende Holtense triatleten.

Deze training is er voor iedereen die op 29 juni a.s. de uitdaging van het Holtens Kampioenschap achtste of kwart (Olympische afstand) triatlon aangaat. Wat is er mooier dan in eigen dorp voor eigen publiek een unieke prestatie neerzetten en de finish op de sfeervolle Kalfstermansweide te bereiken? Toegejuicht door een enthousiast publiek op de tribunes.

Dan is het fijn als de wedstrijd probleemloos verloopt. Dat wil zeggen dat de conditie goed is en er lichamelijk geen mankementen ontstaan. In de maanden voorafgaand aan het evenement moet die conditie worden opgebouwd. Zwemmen, fietsen èn lopen. Dat laatste onderdeel kan erg tegenvallen. Vooral de overgang van fietsen naar lopen is moeilijk. AV Holten biedt daarom hulp met looptrainingen.

In voorbereiding naar editie 2012 van ‘Triathlon Holten’ hebben maar liefst 75 Holtenaren aan deze trainingen deelgenomen. Ervaring leert dat samen sporten de deelnemers enorm stimuleert.

Vanaf vrijdag 5 april starten ook de fietstrainingen. Vertrek is om 19.00 uur bij het Triatlonkantoor tegenover het station, kosten euro 25,- per persoon.

Deze fietstraining is speciaal gericht op de triatlon. Opgave via http://www.avholten.nl

Past de vrijdagavond je niet, dan ben je altijd welkom op de reguliere trainingen van Wielervereniging Holten. Je dient je dan aan te melden als lid. http://www.wvholten.nl

Deelname loop- èn fietstraining samen kosten 50,- euro per persoon.

De trainingen op Meermanskamp en Holterberg worden gecoördineerd door de ervaren trainers Wim Reins (fietsen) en Meindert Koopman (lopen).

De zwemtrainingen worden verzorgd door Zwem- en Poloclub Twenhaarsveld. Kijk voor informatie over trainingstijden en kosten op http://www.zpctwenhaarsveld.nl

Holtens weekoverzicht
Abonneer je op ons weekoverzicht en ontvang het laatste nieuws elke zaterdag rechtstreeks in je inbox
Je kunt uiteraard altijd weer afmelden!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer