’t Keuntje presenteert Muziekcafé ’t Keuntje

0

HOLTEN – Grand Café ’t Keuntje presenteert vanaf volgende week Muziekcafé ’t Keuntje en geeft hiermee jonge (en oude) bandjes en talenten een kans om op het podium te staan. Onder de noemer Muziekcafé speelt ’t Keuntje in op de vraag naar oefenruimte voor bands die in een ongedwongen omgeving willen jammen, repeteren of gewoon eens willen optreden in ’t Keuntje.

Er is door ’t Keuntje geïnvesteerd in apparatuur, professionele verlichting en zelfs instrumenten die vrij gebruikt kunnen worden. Er staat tegenwoordig zelfs een drumstel in de zaak. “Gitaren en keyboards staan er niet” aldus uitbater Peter Janssen. “Wij hebben ons verdiept in de aan te schaffen apparatuur en instrumenten, gitaristen willen niks liever dan op hun eigen gitaar spelen. Deze kunnen ze gewoon meenemen en direct op de beschikbare gitaarversterker aansluiten, overigens kunnen keyboards uiteraard ook aangesloten worden”.

In eerste instantie is het de bedoeling een open podium voor bandjes te zijn op de dinsdag-, woensdag- en donderdagavond. Gedacht wordt ook aan een wedstrijd begin volgend jaar. Bang voor slechte muziek is Peter niet, “Het niveau van bandjes in de omgeving is hoog en deze willen wij graag op deze manier een kans bieden om zich te laten horen. Neem wel eerst contact met ons op via 06-53817879 om teleurstelling te voorkomen en er zeker van te zijn dat niemand je voor is op de avond die je hebt gepland om te komen spelen”.

In het kader van Muziekcafé ’t Keuntje is er zaterdag 14 december tevens een speciale avond met live muziek zo vertelde Peter Janssen.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer