Streekmarkt Duurzaam Holten

HOLTEN – Zaterdag 30 april a.s. organiseert Duurzaam Holten de eerste Streekmarkt van dit jaar in het centrum.

Nieuw dit jaar zijn de wooncoaches die advies geven over duurzaam en gezond leven. Ook wordt het nieuwe magazine Duurzaam en gezond leven in Twente en Salland gelanceerd door wethouder Jan Aanstoot. Daarnaast zijn er moestuinplantjes, verzorgingsproducten en lekkere (biologische) producten te koop uit de regio. De markt is van 10.00 tot 16.00 uur, toegang is gratis.

Voor het vijfde jaar op rij organiseert Stichting Duurzaam Holten de Streekmarkt. Inmiddels een begrip in Holten. Bezoekers kunnen hier terecht voor biologische streekproducten, moestuinplantjes, verzorgingsproducten en informatie over duurzaam wonen en leven.

Gratis advies van wooncoaches
Nieuw dit jaar zijn de wooncoaches. Sinds deze maand zijn in Twente 40 wooncoaches actief, een initiatief van Duurzaam (t)Huis Twente. De wooncoaches geven antwoord op allerlei woonvragen. Hoe kunt u uw woning aanpassen om langer thuis te blijven wonen? Welke energiebesparende mogelijkheden zijn er? Op de Streekmarkt zijn een aantal wooncoaches aanwezig om bezoekers op weg te helpen naar het verduurzamen van hun woning.

Lancering magazine
Om 13.00 uur lanceert wethouder Jan Aanstoot het  nieuwe magazine Duurzaam en gezond leven in Salland en Twente. Dit magazine omvat informatie en inspirerende voorbeeld van ondernemers die duurzame producten en diensten in Salland en Twente aanbieden. Een aantal hiervan zijn ook aanwezig met een stand op de Streekmarkt. Het magazine is een initiatief van Peter de Graaf (de Maathoeve) en Monique Brandsen (Homeopathie Holten), die elkaar hebben elkaar ontmoet tijdens de duurzaamheidsmarkt in Holten.

Verrassing voor Vrienden
Exclusief op de Streekmarkt geeft Stichting Duurzaam Holten al haar Vrienden, ook die op 30 april Vriend worden, een mooie boodschappentas met inhoud cadeau. Deze tas is af te halen bij de stand van Duurzaam Holten.

Praktische informatie
De Streekmarkt is zaterdag 30 april op de Smidsbelt in Holten. Het duurt van 10.00 tot 16.00, toegang is gratis. Meer informatie op http://www.duurzaamholten.nl.

Reacties zijn gesloten.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer