voor Holten, door Holten

Stembiljet rondweg onderweg

6

HOLTEN – In alle 3500 brievenbussen in Holten valt binnenkort een stembiljet voor het referendum over een noordelijke rondweg bij het dorp.

Inwoners hoeven slechts antwoord te geven op ??n vraag: zijn ze voor of tegen een dergelijke weg? Het is de bedoeling dat ruim 120 vrijwilligers de stembiljetten in de week van maandag 2 tot zondag 8 februari bezorgen. In de week daarna worden de biljetten opgehaald. De resultaten van het referendum moeten komend voorjaar bekend zijn.

De actie is een initiatief van Holtenaar Johan Jansen. Hij is v??r de komst van een noordelijke rondweg en wil de gemeente Rijssen-Holten ervan overtuigen dat veel inwoners van het dorp het met hem eens zijn. Daarom houdt hij het referendum. Overigens is het niet mogelijk anoniem te stemmen. Jansen wil het tellen van de stemmen namelijk ‘doorzichtig, eerlijk en controleerbaar’ houden.

Op de achterkant van het stembiljet wordt informatie gedrukt over de noordelijke rondweg. Op maandag 9 februari wordt in grand-caf? De Biester in Holten een informatieavond gehouden. Holtenaren kunnen dan nog vragen stellen over de kwestie. De bijeenkomst begint om 19.00 uur.
(bron Stentor)

WAARDEER JE DIT ARTIKEL?

Deel dit artikel dan met je vrienden!
Wanneer je actief deelt zul je dit bericht minder vaak zien!
close-link