Slocktoberfest: een feest voor jong en oud

0

HOLTEN/DIJKERHOEK – Een super gezellig feest met muziek voor jong en oud, dat is het Slocktoberfest in een notendop.

Voor het vierde jaar op rij vindt het feest plaats achter van der Meij op de grens van Dijkerhoek en Bathmen (Bussinksweg). Begonnen als een klein feest voor vooral de buurtschap, maar uitgegroeid tot een feest voor de hele regio!

Zaterdagavond 12 oktober is First Million de eerste band die het podium zal bestijgen. Deze band was ook al geboekt voor de vorige editie, dit kon toen helaas niet doorgaan. Toch was de organisatie vastbesloten om deze topband dit jaar wel op het Dijkerhoekse podium te krijgen. First Million begon als een ‘schoolbandje’ maar dit veranderde al snel in een serieuze hobby. Na verschillende hoogtepunten, met als toppunt Paradiso Amsterdam (!), is First Million nu een veelzijdige jonge coverband met hoogstaande gevarieerde pop/rock covers. Het repertoire bestaat uitsluitend uit absolute meezingers.

De tweede band van de avond zijn The Hot Studs. Deze vier gastmuzikanten brengen je terug naar de gouden tijd van de rock ‘n’ roll! Even waan je je in de jaren vijftig, zestig, zeventig. Elvis, The Kinks, The Beatles, The Monkees, The Stones, al die heerlijke nummertjes komen voorbij. The Hot Studs, de reïncarnatie van al die grootheden! Ze speelden al op Paaspop, de Zwarte Cross, het Høkersweekend en tijdens de Nijmeegse Zomerfeesten. Ze traden op als support-act van Di-rect, De Dijk, Rowwen Hèze, VanDikHout, Normaal, Jovink en de Voederbietels en BZB. En dit jaar staan ze ook op het Slocktoberfest!

De tent gaat om 21.00 open waarna de avond zal worden afgetrapt met de vinyl schijfjes van de Zwarte Raaf Radio, het programma zal verder worden opgevuld en afgesloten door DJ Sjors.

Het is duidelijk, het Slocktoberfest is een superfeest voor jong en oud met voor ieder wat wils. Dus… ben jij er ook bij op 12 oktober?

Kijk voor meer informatie op http://www.slocktoberfest.nl en volg ons via Twitter (@Slocktoberfest) en Facebook (facebook.com/slocktoberfest).

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.