Prinsenbal 2008

0

Holten – Zaterdagavond organiseert carnavalsvereniging de Fienpreuvers ter ere van Prins Suvee van Pampus het Prinsenbal 2008. Zaal de Poppe wordt omgebouwd tot een waar carnavalsparadijs. Maar liefst 3000 ballonnen zullen onderdeel uitmaken van de feestversiering. Nadat de onvolprezen President Teun Deijk de avond heeft geopend en de Braandheultjes Prins Suvee en Adjudant Kiki met hun gevolg hebben binnen geblazen zal Laurens Jan Stam de presentatie van het programma op zich nemen.

Vorig jaar oogstte Stam veel lof met zijn programma ‘Holten Draait Door’. Hierin wisselden sketches, filmpjes en stand-up comedy zich in rap tempo af, waarbij de gulle lach niet ontbrak. Ook dit jaar zullen Stam en zijn kornuiten gebruik maken van de video-wall. Verder staan er optredens gepland van onder meer de Mokumse Deerns, Het Dijkerhoeks Amateurtoneel, en J.O.C.V. de Fienpreuvers. Wie er optreedt onder het pseudoniem “President” kunnen we op dit moment alleen nog maar naar gissen. Naast deze topacts heeft hoofd organisator Geert Soer nog een surprise act voor de Prins in petto.

De legendarische Cherry’s zullen de kersjes op de muzikale slagroom zijn. Als klap op de vuurpijl zal rasartiest Edwin van Hoevelaak het podium betreden. Naast topproducer is hij ook een topzanger. De avond begint om 20.30 uur.

Er rijden bussen vanaf Hofbar ’t Klavier naar de Poppe om 19.45 uur en om 20.15 uur. Aan het eind van het feest rijden de bussen weer terug naar Keunedarp. Voor slechts 3 euro bent u verzekerd van een retourtje. De entree van de avond is voor alle leden gratis. Ter plekke kunt u voor slechts 10 euro per seizoen lid worden.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.