Piratenrockfeest met o.a. Boer Frans

0

Espelo – Het programma van het Piratenrockfeest 2008 is rond, op vrijdag 6 juni 2008 zal er in de feesttent aan de Espelodijk in Holten weer een keur van artiesten het podium beklimmen. Met o.a. Jeroen van der Boom,  Boer Frans en Peter Koelewijn wordt het zeker een knal feest!

Jeroen van der Boom

staat al om half negen ’s avonds op het podium in de tent aan de Espelodijk. In de studio van Edwin van Hoevelaak tegenover de Splose feestweide heeft hij zijn successen opgenomen. 

Op 18 juni 2007 kwam de single "Jij bent zo" uit. Voor Jeroen van der Boom betekende het zijn Top 40-debuut en bovendien een enorm succes. Jij Bent Zo werd een grote hit en kwam op de hoogste positie van de Single Top 100. Ook in de Top 40 ging de plaat naar nummer 1, waar het twee weken bleef staan. Uiteindelijk bleef de single bijna een half jaar in de hitlijsten hangen en werd het zelfs de grootste hit van 2007.

Op 12 november 2007 kwam er een nieuwe single uit, "Eén Wereld". Dit nummer ging in december net als zijn voorganger eveneens naar nummer 1. Net als Jij Bent Zo bleef het twee weken aan de top. In maart 2008 verscheen zijn derde single "Betekenis". 

 

 

Boer Frans heeft naam gemaakt in het KRO programma "Boer zoekt vrouw".

Hierin bleek hij uiteindelijk geen liefdes succes te hebben. Wel heeft hij z’n populariteit uitgebuit en bracht hij naderhand een single uit genaamd "Ik bun Boer Frans". Muzikaal gezien is dit uiteraard geen hoogtepunt, maar hij zal wel sfeer in de feesttent brengen met een aantal boerenrocknummers van o.a. Normaal. 


 

Peter Koelewijn heeft al eens eerder in Espelo op de planken gestaan als supporting act van Normaal.

In 1960 bracht hij de hit "Kom van dat dak af".

48 jaar later staat hij dus nog steeds op de planken. Andere grote hits, welke hij waarschijnlijk ook in Splo laat horen: "Mij oh mij, Angeline, Je wordt ouder papa en Klap maar in je handen".

Vorig jaar kreeg hij de "Radio 2 Zendtijd Prijs". 

 

 

Wolter Kroes is de laatste solo-artiest die vrijdagavond optreedt.

Hij heeft dit jaar de grootste voetbalsong genaamd "Viva Hollandia".

Aan de vooravond van de EK zal hij deze zeker ten gehore brengen in Espelo. Daarnaast ontbreken natuurlijk niet de hits als "Ik heb de hele nacht liggen dromen" en "Wat een heerlijke dag". 

De solo-artiesten worden omlijst door de band De Bierefluiters.

Dit is een 6 koppig ludiek gezelschap.

Onder het motto we zijn niet goed, niet zuiver maar we weten wel hoe je een feesie moet bouwen spelen de jongens elke party plat. Dat dit bandje over een zeer grote overdosis humor beschikt is alleen maar lachen en het lachen zal u dan ook niet ontgaan tijdens het spektakel dat optreden heet. 

Kaarten voor deze muziekavond kosten slechts 12,50 Euro in de voorverkoop en 15 aan de tent.

Info over voorverkoopadressen e.d. zijn te vinden via http://www.espelo.nl

 

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.