Online-veiling Powerteam voor Samenloop voor Hoop Holten (KWF)

0

HOLTEN – Het Powerteam is een enthousiast team dat in oktober meedoet aan de 24-uurs wandelestafette georganiseerd door de (KWF) Samenloop voor Hoop. Het grootste doel van de Samenloop voor Hoop is om zoveel mogelijk geld op te halen voor het KWF.

Daarom organiseert het Powerteam een online veiling met ruim 60 goederen en diensten beschikbaar gesteld door een groot aantal ondernemers uit Holten en omstreken maar ook van ver daarbuiten. Te denken valt o.a. aan weekend/midweek naar een groot vakantiepark, meerdere etentjes bij restaurants in en om Holten, schoonheidsbehandelingen (o.a. kapper, pedicure, beautybehandeling), een overnachting voor 2 met ontbijt, huishoudapparatuur, LED-televisie, sieraden, tassen, Vespapakket, Kookworkshop voor 2, retrokoelkast, hightea, seizoenskaarten kinderboerderij, bloemstukken, gereedschap en nog ruim 50 andere fantastische items voor jong en oud, man en vrouw. Wat dacht je van een dagdeel meelopen met de Burgemeester van Rijssen-Holten of een knaloranje, limited edition, Retro koelkast. Zo kunnen we nog wel een doorgaan; neem een kijkje op de site en houd onze facebookpagina in te gaten!

De gehele opbrengst van de veiling gaat uiteraard naar het KWF. Het Powerteam hoopt dan ook heel veel geld te kunnenophalen. De online veiling op http://www.powerveilingholten.nl start donderdag 4 juni om 12:00 uur en sluit maandag 8 juni om 20:00 uur. Voor meer informatie bezoek ook de Facebookpagina van het ‘Powerteam Holten’

Holtens weekoverzicht
Abonneer je op ons weekoverzicht en ontvang het laatste nieuws elke zaterdag rechtstreeks in je inbox
Je kunt uiteraard altijd weer afmelden!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer