OCH weer op de planken in Irene

0

HOLTEN – OCH brengt op 20 januari aanstaande de première op de planken van haar nieuwe toneelstuk “Een beeld van een man”.

Na een succesvol laatste optreden met het toneelstuk “de Tamme Kastanje” in Bathmen op 25 november jongstleden in een bomvol zaal Braakhekke is het weer tijd voor een avondje lachen in Holten met een nieuw toneelstuk.

Niet in het Kultuurhuus maar in het vertrouwde Irene. De beperkte mogelijkheden met betrekking tot de podiumruimte in de zaal van het Kultuurhus nopen de toneelspelers van OCH om vooralsnog van zaal Irene gebruik te blijven maken.

De oefenperiode van 3 maand zit er op en intussen wordt er flink gewerkt aan de bouw van de nieuwe coulissen. Met de artistieke hand van Anton Stukker belooft het weer een mooi plaatje te worden.  

De vrijgezelle Jannes en Geesie kunnen niet met maar ook niet zonder elkaar. Als ze beiden worden aangenomen in de huishouding van een barones moeten ze net doen alsof ze met elkaar getrouwd zijn, en dat valt nog niet mee. Een rare huishouding trouwens waar ze in terecht zijn gekomen, met een barones die kunst verzamelt. Van het ene leugentje om bestwil, van Geesie en Jannes, komt het andere, want Geesie wil onder geen beding met Jannes in de liesiemoo…

Kortom het beloofd weer een gezellig avondje OCH te worden in zaal Irene. Kaarten kosten € 7,50, dit is inclusief een lekker kopje koffie. De kaarten zijn verkrijgbaar bij het VVV kantoor of te bespreken per mail via [email protected]. Een tweede voorstelling zal worden gehouden in het Parkgebouw te Rijssen op 17 maart. Kijk voor meer informatie op de homepage van OCH,  http://www.toneelcluboch.nl .

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer