Najaarsconcert HMV

0

HOLTEN – Zaterdag 1 november houdt de Holtense muziekvereniging H.M.V. haar jaarlijkse najaarsconcert. Dit keer zal het concert weer gehouden worden in Sporthal ’t Mossink, te Holten.

Voor u zullen optreden het orkest en de drumband. Het orkest besteedt tijdens het concert veel aandacht aan de verschillende instrumenten binnen het orkest. Zo zijn er meerdere solo’s te horen, en worden verschillende instrumentengroepen in the spotlight gezet. Zo hoort het publiek wat er allemaal mogelijk is met een bepaald instrument en hoe mooi bepaalde instrumenten klinken. De muziekstukken die gespeeld worden zijn heel verschillend: van mooie langzame koralen tot bombastische operamuziek tot snelle Aziatische muziek, langzaam en snel, hard en zacht; het orkest van H.M.V. speelt het allemaal!

De drumband gaat op 8 november op concours in Appelscha. Zij gebruiken het Najaarsconcert als try-out om de laatste puntje op de ‘i’ te zetten voor deze belangrijke dag.

Bent u benieuwd naar het programma en heeft u zin in een avondje vol afwisselende muziek, dan bent u om 20:00 uur welkom op 1 november in Sporthal ’t Mossink! Entree bedraagt € 5,- voor volwassenen en € 3,- voor kinderen tot 12 jaar.

 

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.