Modderdag 2016 bij Kakelbont

HOLTEN – Op woensdag 29 juni was het nationale Modderdag 2016. Bij Smallsteps kinderdagverblijf Kakelbont konden de kinderen vanmorgen moddersoep maken, het blotevoetenpad lopen, maar vooral zich uitleven met modder!

Ook de BSO kinderen hebben deze middag leuke activiteiten met modder. Niet alleen de kinderen van Kakelbont, maar ook honderduizend andere kinderen over de hele wereld zijn op 29 juni actief bezig met natuur op International Mud Day. vanaf 2016 wordt Modderdag georganiseerd door de IVN. IVN wil kinderen de leukste natuurlessen van de wereld geven. Dat is nu leerzaam en leuk voor henzelf, en later essentieel belang voor het behoud van onze natuur. Dus: Laarzen uit en lekker spelen met je voeten de modder in! En dat is nu net wat men vandaag bij Kakelbont heeft gedaan. Ontdekken, spelen, leren opgroeien in het besef dat we nu en later zuinig moeten zijn op onze natuur!

Kinderdagverblijf Kakelbont is bijna 25 jaar een begrip in Holten. Voor meer informatie kunt u terecht op de website of bij de locatiemanager Sjoerdtsje van Dijk.

Reacties zijn gesloten.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer