Volleybal dames 1 met goed gevoel van het veld

0

HOLTEN – Afgelopen vrijdagavond kwamen de dames uit Hengelo, de huidige nummer drie van de competitie, op bezoek. Met twee invallers uit meiden A begonnen de Mintonette dames uit Holten vol goede moed aan hun volleybalwedstrijd. Dat het moeilijk zou worden, bleek al een beetje tijdens het inslaan, lange jonge dames met behoorlijk veel slagkracht. Omdat je tijdens een wedstrijd toch andere situaties hebt en je het als team moet doen, zegt dat nog niet alles.

In de eerset set kon Mintonette echter geen vuist maken tegen dit Hengelose team. In de tweede set en de derde set kwam Mintonette lekker in hun spel. Er werd gevochten voor iedere bal en zo kreeg Hengelo het toch nog erg moeilijk. Holten gaf goed tegenstand en elk gemaakt punt werd gevierd als een overwinning. Maar ondanks het spelplezier moesten ze toch buigen voor de dames uit Hengelo.

Ook de vierde set ging verloren; de tegenstander liet door goed volleybalspel zien dat zij terecht op de tweede plaats staat met kans op promotie naar de tweede klasse. Het plezier bij Holten wordt er niet minder op en met de komende wedstrijden tegen teams die net boven hen staan, gaan ze er vol gas tegenaan.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.