Kijken in de achtertuin van Van Eden Groep en Van der Kolk Infra

Zaterdag 13 mei van 10.00 – 16.00 uur staan de deuren open

Van Eden Groep is vanaf begin dit jaar gevestigd op het terrein van Klein Boonschate aan de Ondernemersweg 4 in Holten. Van der Kolk Infra is ook verhuisd. Het bedrijf is sinds kort te vinden aan de Erve Meijerinksweg 1 in Wierden. Beide bedrijven werken nauw samen en openen beiden op zaterdag 13 mei van 10.00 uur tot 16.00 uur de deuren voor iedereen die kennis wil maken met de machines, gereedschappen en andere zaken waarmee dagelijks gewerkt wordt aan tuinen, parken, straatwerken en andere grote projecten. Uiteraard is ook het team van beide bedrijven aanwezig voor het geven van toelichting en voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Naast machines ook houten tuinhuisjes en tuinontwerpen bij Van Eden
,,Wij zijn trots op onze nieuwe locatie in Holten”, zegt Gerben van Eden. ,,Er is voldoende ruimte voor al onze machines, gereedschappen en werkplekken. Graag willen we alle geïnteresseerden in Holten, Rijssen en omgeving laten zien wat we in huis hebben.” Bij Van Eden zijn er op de 13e mei naast machines, tractoren en gereedschap ook modellen van houten tuinhuisjes te zien. Ook zijn er tuinontwerpers aanwezig. Voor de jongste gasten is er een springkussen.

Uitgebreid machine- en wagenpark
John van der Kolk is ook tevreden met zijn nieuwe bedrijfslocatie. ,,Sinds 1 april zijn we hier gevestigd”, vertelt hij. ,,Er is veel ruimte voor het machine- en wagenpark. Dat is prettig. Ook hebben wij nu voldoende ruimte voor opslag van diverse grondstoffen en containerbakken.”
Bij Van der Kolk staan zaterdag 13 mei veel verschillende machines op het terrein en is de werkplaats te bezichtigen. Uiteraard is er koffie, thee en fris en voldoende gelegenheid voor een kennismakingsgesprek.

Van Eden Groep en Van der Kolk Infra werken veel samen in grote groenprojecten. Van der Kolk Infra zorgt voor de juiste infrastructuur en zaken als het straatwerk en aanleggen van leidingen. Van Eden Groep verzorgt onder andere de aanleg van perken en tuinen, verzorging van bomen en de houtbouw.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer