voor Holten, door Holten

Jumelage Stimmung Swing Night Fever

0

Holten – Op zaterdag 16 Juni is er in het kader van de jumelage uitwisseling een “Stimmung Swing Night Fever “ bij grand cafe het Keuntje te Holten. De Duitse schlagers brengen ons terug naar een tijd waar uitgaan nog veilig was en er muziek werd gemaakt om op te sjansen en te dansen.Udo Jurgens, Costa Cordalis en Freddy Breck maar ook hedendaagse apres ski toppers worden op deze avond aan gedraaid door de Haus DJ Tox. Kortom………..een avond om te swingen, en gezellig kletsen.

De laatste editie’s waren een doorslaand succes met vele 30 plussers die weer een gezellig avondje uit hadden. Als de temperatuur aangenaam genoeg is kun je zelfs genieten van een drankje op het terras op de Lounge area van het Keuntje die wij buiten naast de "dansvloer" zullen plaatsen zodat je vanaf de kant de swingende menigte kunt bewonderen. Dus ook aan de mensen die er niet zo van houden om zich midden in het dansende publiek te begeven is gedacht.

Dj Tox draait de hits vanaf de 70e jaren tot de hedendaagse muziek op deze avond. Iedereen kan zich uitleven op vertrouwde rock-hits, soul, disco, funk, dance-classics en natuurlijk de huidige top 100 muziek, kortom een swingavond voor een breed publiek. Doordat er voor iedereen misschien volop dansruimte is, kun je lekker swingen, dansen, volledig uit je dak gaan of een leuk avondje uit hebben…En er is geen entree !

Kortom , laten we zeggen: Liebe Bürgerinnen und Bürger, verehrte Gäste

Herzlich willkommen

WAARDEER JE DIT ARTIKEL?

Deel dit artikel dan met je vrienden!
Wanneer je actief deelt zul je dit bericht minder vaak zien!
close-link