HMV presenteert: Maestro

HOLTEN – Wie HMV op Facebook volgt, kan het niet gemist hebben, maar op 9 juli organiseert HMV in het Kulturhus MAESTRO,  net als het gelijknamige televisieprogramma. Maar voor wie dat niet kent: een aantal prominenten uit Holten zullen de strijd aan gaan als nieuwbakken dirigent!! Vooraf hebben ze 1 repetitie waarin ze leren dirigeren en ze mogen repeteren met het orkest. Verder is het aan de maestro’s zelf hoeveel tijd ze eraan besteden. Dirigeren is natuurlijk meer dan “zwaaien” met een stokje en daar zullen ze al snel achter komen.

In totaal zijn er 6 prominente Holtenaren gevonden: Daphne de Jong (mobiliteitscoach), Frank Fridrichs (sporthalbeheerder, volleybalcoach ), Arjen v.d. Spek (dominee), Ria Kappert (actrice OCH, handbalcoach), Gert Jan Hoekman (aardrijkskunde docent) en Aaldrik Paalman (Café eigenaar Bonte Paard). Een bont gezelschap dat de avond vast tot een succes zal brengen! Tijdens het concert is er halverwege een afvalronde: met de stemming is een grote rol weggelegd voor het publiek waarbij er 3 maestro’s zullen afvallen. Nadat de finalisten nogmaals hun dirigeer-talenten hebben laten zien, zal de vakjury uiteindelijk een winnaar kiezen!

De aanvang is 20.00 uur. Zaal open 19.30 uur. Entree € 10 (inclusief pauzedrankje) Kaarten zijn verkrijgbaar via de ticketservice van het Kulturhus. Wees er snel bij want vol=vol.

Reacties zijn gesloten.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer