Geld voor toeristische producten

0

HOLTEN – De gemeente Rijssen-Holten heeft de VVV een tweejarige opdracht verstrekt om nieuwe toeristische producten te ontwikkelen.

Daarbij gaat het om concrete producten ter ondersteuning van het toerisme in de gemeente, zoals een nieuwsbrief voor toeristen die in de gemeente verblijven of een nieuwe toeristische kaart en een nieuwe opzet van de evenementen- en activiteitenkalender. Maar ook zullen in het te starten project arrangementen worden ontwikkeld, nieuwe samenwerkingsverbanden worden geïnitieerd en zal de nodige aandacht worden besteed aan innovatieve productontwikkeling met en door ondernemers.

Startpunt vormt een uitgebreide inventarisatie van het toeristisch/ recreatieve bedrijfsleven, inclusief de mogelijkheden voor en bereidheid tot samenwerking.
De gemeente stelt voor het project gedurende twee jaar 30.000 euro ter beschikking. De VVV Rijssen-Holten zal daarbij op zoek moeten naar ten minste 15.000 euro aan cofinanciering vanuit het bedrijfsleven.
Eind 2011 wordt het project geëvalueerd en zal worden bekeken hoe het ontwikkelen van nieuwe producten zal worden gecontinueerd.
(bron west twente)

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.