Eerste winnaars Triathlon Holten

2

HOLTEN – Jelle Traanman,  Elisa Harbers, Carlijn Schutte, Tim Welgraven, Rosa Harenberg en Stan van den Berg zijn de eerste winnaars van de Triathlon Holten.

Zij gingen op Kalfstermansweide in hun leeftijdscategorie als eerste over de finish tijdens de Woody’s Kinder Run-Bike-Run.

Aan de openingswedstrijd van het evenement namen ruim zestig kinderen uit de groepen 6, 7 en 8 van de Holtense basisscholen deel. Jelle, eerste bij de jongens groep 6, had in zijn oranje voetbalshirt na het rennen, fietsen en nogmaals rennen een kleine voorsprong. “Ik had niet speciaal getraind maar omdat ik voetbal heb ik een goede conditie. Of ik ooit serieus aan triatlon ga doen, weet ik nog niet.” Carlijn Harbers verspeelde bijna nog de overwinning bij de meisjes groep 6 doordat ze een verkeerde afslag nam. “Gelukkig kon ik als eerste finishen.” Elisa Harbers (meisjes groep 7) prolongeerde haar titel. “Later wil ik meedoen aan de Triathlon. Ik vind het niet zo heel zwaar. Ik zit op voetbal en loop dus al veel.” Tim Welgraven (jongens groep 7) schreef zijn overwinning toe aan het feit dat hij veel op de mountainbike zit. “Ik heb bij het fietsen iedereen ingehaald.” Bij de meisjes groep 8 stond Rosa Harenberg op de hoogste tree van het ereschavot. ”Ik had elke week getraind”, verklaarde ze. Stan van de Berg (groep 7 jongens) had speciaal getraind bij de Holtense atletiekvereniging. De bekers en bloemen werden uitgereikt door Winny Schuurman van restaurant Woody’s.

2 Reacties
  1. Juf Kim zegt

    Gefeliciteerd winnaars!!
    Goed gedaan allemaal!

  2. Juf Kim zegt

    Gefeliciteerd winnaars!!
    Goed gedaan allemaal!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer