voor Holten, door Holten

Drie nominaties voor sportman

2

HOLTEN – Drie sporters uit Holten maken kans op de titel Sportman van het jaar 2008 van de gemeente Rijssen-Holten.

Peter Baan (survival), Rob Steegink (triathlon) en touwtrekker Marti Jansen strijden samen met drie Rijssenaren om de felbegeerde titel. Verder zijn Angela van Lies en Beau Barvelink in de race voor de titel Sportvrouw van het jaar. De twee leden van ponyclub De Bergruitertjes uit Holten zijn de enige kanshebbers in deze categorie. Talent van het jaar kan de Holtense Mike Bolink worden. De motorcrosser van Motor- en Automobielclub uit Holten is als derde geëindigd tijdens het Nederlands Kampioenschap. Bolink heeft in zijn categorie concurrentie van vijf Rijssenaren en zelfs een wereldkampioen. Jeroen Staman uit Rijssen is namelijk ‘s werelds beste rolstoel-tennisser. Er zijn verder ook prijzen te halen voor de beste sportploeg, talentvolle ploeg, senior sporter en gehandicapte sporter.

De uitslag van de sportverkiezing wordt op vrijdag 6 februari bekend gemaakt in discotheek Lucky in Rijssen. Kaarten voor het evenement zijn af te halen bij de VVV’s van Rijssen-Holten.

Overigens is niet iedereen gelukkig met de sportverkiezing. De SGP-fractie in de Rijssen-Holtense gemeenteraad is absoluut tegen het huldigen van plaatselijke sporters. De SGP vindt het eren van sportidolen een gotspe, omdat idool synoniem is aan afgod.
(bron Stentor)

  • BUG

    Maar goed dat die SGP niet alles voor het zeggen hebben, wat een enorme bull shit !!!

  • BUG

    Maar goed dat die SGP niet alles voor het zeggen hebben, wat een enorme bull shit !!!

WAARDEER JE DIT ARTIKEL?

Deel dit artikel dan met je vrienden!
Wanneer je actief deelt zul je dit bericht minder vaak zien!
close-link