De topontwerpers van Rabobank zijn bekend!

Jarige klantjes krijgen altijd een verjaardagskaart van de Rabobank West Twente, waarmee vervolgens een kado kan worden opgehaald bij de bank. Per 8 oktober gaat hierin iets veranderen voor de kinderen van 5 tot en met 11 jaar.

Ze krijgen namelijk een kadokaart, een verjaardagskaart die in te wisselen is bij lokale speelgoedwinkels. Zo kan de jarige zijn eigen kado’tje uitzoeken of sparen voor een groter kado.  

Samen met deze vernieuwing was Rabobank ook toe aan nieuwe verjaardagskaarten. En wat is er nu leuker dan kaartjes die zijn ontworpen door de jeugd zelf? Vandaar dat de wedstrijd ‘Kleur de mooiste kaart’ werd uitgeschreven. Uit alle inzendingen heeft Rabobank de allermooiste, grappigste en origineelste verjaardagskaarten geselecteerd.

Deze worden echt gedrukt en gebruikt de komende jaren. Wie de topontwerpers zijn? Stan Eshuis uit Nijverdal, Sabine Hallink uit Hellendoorn, Nienke Koelman uit Vroomshoop en Ymke Stomps uit Markelo! Zij namen 7 oktober apetrots hun eigen kaart en een mooi ontwerppakket in ontvangst uit handen van directeur Particulieren Pieke de Zwart.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer