voor Holten, door Holten

Clubkampioenschappen Twenhaarsveld

2

HOLTEN – Ook dit jaar sloot zwemclub Twenhaarsveld het jaar af met de clubkampioenschappen, in het zwembad De vijf de heuvels in Markelo.

Bij de clubkampioenschappen zwemmen kinderen met dezelfde leeftijd van de club tegen elkaar. Het deelname percentage was dit jaar heel hoog. We hadden 41 deelnemers. Deze deelnemers varieerden van 6 tot 27 jaar.

De deelnemers vanaf 14 jaar begonnen met de vlinderslag, daarna begonnen de deelnemers met het zwemmen van de rugslag gevolgd door de schoolslag en de vrije slag. Dit jaar hadden we ook wat nieuws een estafette. Alle zwemmers deden mee aan de estafette. De winnende groep kreeg na afloop spekjes. Alle zwemmers die eerste werden kregen een beker en een medaille. De nummers twee en drie kregen een medaille. Alle zwemmers kregen na afloop een vaantje en een brevet met de gezwommen tijden erop.

Dit zijn de winnende zwemmers:

Nienke Ensink
Lex Oolbekkink
Demie van der Mei
Mirthe Meijerink
Niels Korhorn
Inez Verhoogt
Tim disselvelt
Willard Schutter 

  • slag

    Kan me herinneren dat ze in betere tijden bij Twenhaarsveld meer dan 100 deelnemers hadden bij hun clubkampioenschappen.

  • slag

    Kan me herinneren dat ze in betere tijden bij Twenhaarsveld meer dan 100 deelnemers hadden bij hun clubkampioenschappen.

WAARDEER JE DIT ARTIKEL?

Deel dit artikel dan met je vrienden!
Wanneer je actief deelt zul je dit bericht minder vaak zien!
close-link