Camping de Holterberg viert 60 jarig bestaan

HOLTEN – Camping de Holterberg staat vanaf maandag 2 augustus in het teken van de viering van haar 60-jarig bestaan.

Wat in 1950 begonnen is met een paar open plekken en een waterpomp in het bos ten oosten van de reebokkenweg, is vier generaties later uitgegroeid tot het huidige recreatiebedrijf met 240 plaatsen, drie 5-sterren sanitairgebouwen, verwarmd zwembad, comfortplaatsen, luxe stacaravans en petit-restaurant Het Bergje.

Ter gelegenheid van het 60-jarig bestaan zullen er in de eerste week van augustus allerlei activiteiten worden gehouden.

Op Maandag 2 augustus geeft Circus Harlekino een voorstelling in het weiland bij de camping. Dit jaar met een nieuwe show vol acrobatiek, clowns, leeuwen, tijgers, paarden en honden om maar wat op te noemen. Ook niet-campinggasten zijn welkom om de show te bekijken. De voorstelling begint om 19.00 uur aan de Reebokkenweg in Holten.

Dinsdagochtend 3 augustus zal er gestreden worden met hengel en aas om het jaarlijkse kampioenschap forelvissen voor campinggasten, de opgavelijst hangt in het Bergje.

Op woensdag 4 augustus is er de playbackshow voor jong en oud, waar iedereen zijn/ haar kunsten kan vertonen op het podium.

Donderdag 5 augustus is de dag dat er records gebroken gaan worden.
Het 19 jaar oude wereldrecord biertappen en drinken moet eraan.
Met een team van zestig campinggasten zal er geprobeerd worden om een 50-litervat bier in zo’n snel mogelijke tijd leeg te drinken.
In 1991 is dit ook al eens gebeurd en toen met een tijd van 7.07.66 minuten, de streeftijd nu is 6 minuten.
Ook zal Hekkalf FM deze dag een uitzending verzorgen op de camping.

Op vrijdagavond is er een ouderwetse dansavond met live muziek van The 100% Powerband en een varken aan het spit. Dit zal om 20.00 uur beginnen. Ook alle oud-medewerkers en campinggasten worden hierbij van harte uitgenodigd.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.