Café Toontje steekt HV Holten B2 in het nieuw

2

HOLTEN – Op zaterdag 12 november was het dan zover: de meiden van het B2-team van HV Holten mochten de kersverse shirts in ontvangst nemen van de nieuwe shirtsponsor, Café Toontje.

Eigenaar Tonnie Brands en zijn vrouw Anita waren door de sponsorcommissie van de HV Holten uitgenodigd om samen met het team op de foto te gaan. Na een woord van dank aan de sponsor werden de dames samen met Tonnie buiten de sporthal gefotografeerd.

Na deze fotosessie was het de beurt aan de meiden om te laten zien waartoe ze in staat waren. Wijhe ’92 was de tegenstander voor vanmiddag en de eerste helft speelde Holten prima; het begin ging gelijk op en naar de rust toe liep Holten uit naar een 7-4 voorsprong. Ook na de break was het Holten wat verder bouwde aan een riante 10-5 voorsprong.

Toen gebeurde er iets wat niemand had verwacht: Holten verzuimde te scoren. Waar in de eerste helft met overtuiging en succes op het doel van Wijhe werd geschoten, leek de puf er na deze voorsprong helemaal uit en kon Wijhe langzamerhand dichterbij komen. Ook bij een stand van 11-11 zou er nog niets aan de hand hoeven te zijn, doch onze Holtense meiden leken volkomen overdonderd door de tegenstander en zo werd de wedstrijd helaas verloren met 11-15. Maar we zullen maar zeggen: Gelukkig hebben we de foto’s nog. De volgende keer beter dames!

2 Reacties
  1. seino voortman zegt

    goed bezig Toon

  2. seino voortman zegt

    goed bezig Toon

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.