Bolderfestival

0

HOLTEN – De Hoolter Korhanen een mannenkoor uit Holten organiseren dit jaar voor de 4e keer alweer het Bolderfestival.

Hoe kom je op de naam Bolderfestival. Een van de leden van deze groep heeft  naam bedacht, bolderen is namelijk het geluid van een korhaan in de paartijd en zo is de link met de Hoolter Korhanen al snel gelegd.  

Dit festival is voor jong en oud en is in de tuin van het Hannenos, aan de Beuserbergerweg 35, het onderkomen van de Hoolter Korhanen. Dit Hannenos is een voormalige boerderij welke geheel naar wensen van het koor is aangepast. In de tuin zijn tenten opgesteld en een prachtig podium voor  de boerderij geplaatst wat het geheel een aardig plaatje geeft. Het programma is zeer afwisselend met De Holter Korhanen, de Molnzangers, de Grosmeijers en thé Band of Brothers. De Grosmeijers uit Markelo nemen het grootste deel van de middag voor hun rekening.

De Grosmeijers is een amusementsorkest zij entertainen het geheel. Het programma van deze middag (van 13.00 tot 17.00 uur) bestaat uit entertainment en verschillende soorten muziek zowel Nederlands-, Duits- als Engelstalig. En voor de kinderen is een mooie speelplaats ingericht. De entree is gratis en men kan vrij parkeren.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer