AV Holten biedt speciale triathlontraining

HOLTEN – Op 9 juli a.s. ga je de uitdaging van het Holtens Kampioenschap achtste of kwart Triathlon aan. Wat is er mooier dan in eigen dorp voor eigen publiek een unieke prestatie neer te zetten, en de finish op het sfeervolle Kalfstermansweide, onder luid gejuich van het publiek, te bereiken. Dan is het fijn als de wedstrijd probleemloos verloopt;  dat de conditie goed is en er lichamelijk geen mankementen ontstaan.

De  Atletiekvereniging (AV) Holten biedt je hulp met een speciale triathlontraining.
Op maandagavond 19.00 uur,  vanaf 7 maart op Sportveld Meermanskamp. Zodat je in de maanden voorafgaande aan het evenement flink aan de conditie kunt werken. Door het volgen van trainingen op Meermanskamp en de Holterberg zal deelname niet op een teleurstelling uitdraaien en ben je goed voorbereid. Onder leiding van ervaren trainers en bekende Holtense triatleten zoals Susan Boode, Stefan Paalman, Leo Hoogland, Pim ten Brinke en Meindert Koopman worden alle aspecten van het lopen, zoals rekoefeningen, loopscholing, intervaltraining en heuveltraining geoefend. Rob Stegink zal dit jaar ook zeker niet ontbreken. Hij gaat 2 gasttrainingen verzorgen die betrekking zullen hebben op een speciaal thema. Wat dat precies zal zijn blijft nog een verrassing.

Er is dit jaar ook weer de mogelijkheid om op vrijdagavond (vanaf ingang zomertijd) in groepsverband het onderdeel fietsen te trainen onder de bezielende leiding van Wim Reins.

De training houdt concreet in: (onder voorbehoud van voldoende deelname)

• deelname aan de wekelijkse trainingen van maart tot half juli op maandag vanaf 19.00 uur
• deskundige begeleiding
• een aanvullend trainingsschema voor de rest van de week
• advies over alle facetten van deelname aan de Triathlon
• fietstraining en een aantal wisseltrainingen
• De eenmalige bijdrage voor dit aanbod bedraagt € 49,00. dit is incl. verzekering.
De eerste twee trainingen zijn gratis om kennis te maken, daarna beslis je of je de gehele periode deelneemt.

Voor informatie: 
http://www.avholten.nl of neem contact op met: Gerdien Ophof (secretariaat) tel 0548-362500  

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.