• Holtense Index
  • Smidsbelt webcam
  • Leven in Holten
  • Contact
  • Holtense Index
  • Smidsbelt webcam
  • Leven in Holten
  • Contact

DA Drogisterij & Parfumerie Wedda

DA Drogisterij & Parfumerie Wedda

  1. DA Drogisterij & Parfumerie Wedda
Over ons

DA drogisterij Wedda in Holten is een frisse, ruime winkel. Hier staan klantvriendelijkheid en persoonlijke aandacht nog hoog in het vaandel. Goed advies geven is hier een vak en een praatje maken de normaalste zaak van de wereld. En of je nou reformproducten zoekt, steunkousen, thee, verantwoorde dieetproducten of gewoon een mooie geur; het deskundige winkelteam heeft een antwoord op al jouw vragen.

De roots van deze winkel gaan terug tot 1936. In dat jaar trokken de heer en mevrouw Wedda van Groningen naar Enter, om daar een drogisterij en een verfwinkel over te nemen. Uiteindelijk wordt de winkel sinds 1998 door de derde generatie Wedda gerund. Namelijk door kleindochter Dorothé Kraan en haar man Erik Pinkert. Dorothé kreeg het drogisterijvak met de paplepel ingegoten en zij wist al van kinds af aan dat ze drogist wilde worden. De naam Wedda prijkt nog steeds op de gevel.

Naast de 16.000 reguliere drogisterijartikelen, het voordelige en kwalitatief hoogstaande DA huismerk, en de groene, verantwoorde productenlijn van Madelief, vind je hier producten die je niet snel in een gewone drogisterij vindt. Zo zijn er de topmerken NewCare, Orthica, Collistar en Juvena. Maar ook speciale producten zoals de theeën van Alka, reformartikelen van Bountiful, Damhert dieetproducten en de huidproducten van Earth Line, Bioteq en Ladival. Maar ook voor horloges en horlogebandjes kun je hier goed terecht.

Maandag 08:30 - 18:00
Dinsdag 08:30 - 18:00
Woensdag 08:30 - 18:00
Donderdag 08:30 - 20:00
Vrijdag 08:30 - 18:00
Zaterdag 08:30 - 17:00
Zondag Gesloten
Dorpsstraat 10, 7451 BT Holten, Netherlands
Laatste berichten

Stuur een bericht

Aanmelden voor de Index Print

Nieuws van onze partners

Welkom!

Inloggen met je account

Maak een nieuw account aan

Vul onderstaande gegevens in

Achterhaal je wachtwoord

Geef je gebruikersnaam of email adres in om je wachtwoord te resetten.