voor Holten, door Holten

Zwemvierdaagse Holten

Zwem- en Poloclub Twenhaarsveld organiseert van maandag 12 juni tot en met vrijdag 16 juni weer de jaarlijkse Zwemvierdaagse! Iedereen die het leuk vindt om te zwemmen en minimaal zwemdiploma A heeft, kan hieraan deelnemen. Daarnaast is het een perfecte voorbereiding voor de triathleten die deelnemen aan de Triathlon Holten op zaterdag 1 juli 2017

Dit sportieve evenement gaat op maandag 12 juni om 18.00 uur van start en deelname kost € 6,-. Digitale voorinschrijving is vanaf nu mogelijk tot en met zondag 11 juni via www.zpctwenhaarsveld.nl. Voorinschrijving aan de kassa van het zwembad is ook mogelijk.  
Daarnaast is het mogelijk om je tijdens de Zwemvierdaagse in te schrijven. Dit kan op maandag of dinsdag (12 & 13 juni), waarna meteen gestart kan worden met de Zwemvierdaagse. De kosten voor deelname bedragen dan € 8,-.

Het zwemmen van de baantjes (10 of 20 baantjes, afhankelijk van de leeftijd) kan elke dag van deze week tussen 18.00-19.30 uur.   
Iedereen die meedoet krijgt een medaille. De uitreiking van de medailles is op vrijdag, in een feestelijke  sfeer met spelletjes voor de kinderen en verkoop van onder andere hamburgers, ijsjes en drinken.

The event is finished.

Datum

16 dec 2017

Kosten

€ 6,00 / € 8,00
Zwembad Twenhaarsveld

Locatie

Zwembad Twenhaarsveld
Landuwerweg 21
Categorie
QR Code

Reacties zijn gesloten.