• Evenementen
  • Leven in Holten
  • Smidsbelt webcam
  • Evenementen
  • Leven in Holten
  • Smidsbelt webcam

Kinderboerderij Dondertman

Kinderboerderij Dondertman

Over ons

Kinderboerderij Dondertman wordt geëxploiteerd door de Stichting Kinderboerderij Dondertman. De kinderboerderij is opgezet door vrijwilligers. De toegenomen drukte heeft inmiddels wel geresulteerd in gedeeltelijke professionalisering.

Even tot rust komen is eveneens goed mogelijk op onze kinderboerderij. Het eigentijds ingerichte Boshuus beschikt tevens over een ruim terras waar het goed toeven is. Het is tevens bedoeld voor fietsers of wandelaars die de kinderboerderij niet bezoeken. Voor groepen is er aan de voorzijde een apart terras. Het is van binnenuit via de corridor naar het toiletgebouw bereikbaar. Wie de kinderboerderij bezoekt kan vrij gebruik maken van de zitjes op de weide. Daar mag ook zelf meegenomen eten/drinken worden gebruikt (alcohol verboden).

In het Boshuus kunt u van alles krijgen: van koffie en thee tot allerlei soorten frisdranken, warme snacks, ijs en diverse andere versnaperingen. Zwak alcohol is er op werkdagen niet verkrijgbaar, in het weekend vanaf 12:00 uur. Het mag uitsluitend in de horecaruimte of op het terras worden gebruikt.

En heeft u iets te vieren? Graag verzorgen wij uw barbecue, buffet, lunch enz. De infomap met prijzen vindt u op onze website. Voor gezelschappen beschikken wij over zaal de Hooiberg. Alcohol is er niet verkrijgbaar. Terwijl ouderen bijpraten, kunnen uw (klein)kinderen zich vermaken op de kinderboerderij. En bij mooi weer is er natuurlijk het terras aan de voorzijde van ons Boshuus.

Tip: voor gezelschappen verruimen wij onze openingstijd tot uiterlijk 20.00 uur.

Laatste artikelen

Let op: van maart tot november en de schoolvakanties zijn wij ook geopend op maandag van 10:00 tot 17:00 uur.

Openingstijden
Dinsdag 10:00 - 17:00
Woensdag 10:00 - 17:00
Donderdag 10:00 - 17:00
Vrijdag 10:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag 10:00 - 17:00
Contact Informatie
Meester Bosweg 5, 7451 KC Holten, Netherlands

Stuur een bericht

Welkom terug!

Log hieronder in op je account

Maak een nieuw account aan

Vul onderstaande gegevens in voor je account

Achterhaal je wachtwoord

Geef je gebruikersnaam of email adres in om je wachtwoord te resetten.