ZorgAccent Thuiszorg wijkteam Holten start uitleen hulpmiddelen

0

HOLTEN – Cliënten in Holten en omstreken kunnen voor hun hulpmiddelen nu ook rechtstreeks terecht bij de thuiszorgwijkteams van ZorgAccent Thuiszorg. In het pand van ZorgAccent (Tuinstraat 2 in Holten, in het Kulturhus) kunnen mensen op maandag-, woensdag- en vrijdagochtend van 11 tot 12 uur allerlei hulpmiddelen lenen, zoals bedverhogers, ondersteken en bedheffers.

Ook loophulpmiddelen kunnen daar worden opgehaald, tegen een vergoeding, waarbij geldt dat leden van ZorgAccent deze gratis een half jaar mogen lenen.  
‘We hopen op deze manier te voldoen aan een vraag’, geeft wijkverzorgende IG Gerdi Schippers aan. ‘Mensen kunnen bij ons terecht voor zowel advies als het product. En als we een product niet meer op voorraad hebben, dan bestellen we het voor de mensen en wordt vaak de dag erop al aan huis geleverd. Wat mensen ook prettig vinden is dat de gebruikte spullen gratis weer worden opgehaald.’ In eerste instantie gaat het puur om de uitleen van producten. Wel kunnen we helpen met het verwijzen naar websites waar producten te koop zijn en advies geven over producten op deze site.’

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.