Wilgenweard Diepe Hel Holterbergloop steunt slachtoffers Pakistan

0

De organisatie van de Wilgenweard Diepe Hel Holterbergloop die zaterdag 29 oktober aanstaande wordt gelopen, gaat een deel van de inschrijfgelden schenken aan Pakistan. Voor elke deelnemer gaat tenminste 10 cent van het inschrijfgeld naar het gironummer van de samenwerkende hulporganisaties. Bedrijven worden gevraagd om het bedrag dat de organisatie inbrengt te verdubbelen. De eerste bedrijven hebben zich al gemeld.

Gezien de voorinschrijvingen op dit moment worden er zeker 1500 deelnemers aan de start verwacht. Dat is dus in elk geval een gift van de organisatie van 150 euro. Bedrijven in Holten en omgeving zijn gevraagd om hetzelfde bedrag te schenken of een bedrag naar keuze. Al enkele bedrijven hebben positief gereageerd op dit verzoek.

Het idee is van Meindert Koopman, al jarenlang betrokken bij de organisatie van de Wilgenweard Diepe Hel Holterbergloop. “Woensdagavond, na de wekelijkse atletiektraining, zag ik het actie programma voor Pakistan op de televisie. Opeens kwam het idee in me op om de actie te steunen”. Ik dacht: “Wij maken ons druk over een hardloopwedstrijd, terwijl deze mensen niet eens een dak boven het hoofd hebben. Als wij nu als organisatie een gebaar maken en bedrijven volgen ons. Dan kunnen we samen tot een redelijk bedrag komen. En alle beetjes helpen natuurlijk!”

Uiteraard kunnen bedrijven die de actie willen steunen dit ook nog doen op de dag van de wedstrijd zelf. Tijdens het evenement, terwijl de deelnemers hun afstanden lopen, zal er volop aandacht aan besteed worden.
Bedrijven of organisaties die het initiatief van de Wilgenweard Diepe Hel Holterbergloop willen steunen, kunnen contact opnemen met de organisatie. Via de website www.diepehelholterbergloop.nl of het daar vermelde telefoonnummer.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.