Wielervereniging Holten start nieuwe fietsgroep

0

HOLTEN – De Wielervereniging Holten start met een nieuwe fietsgroep. Tot op heden waren er alleen trainingsgroepen die door de week op dinsdag- en donderdagavond van start gingen, maar daar komt vanaf de maand april verandering in.

Er zijn veel wielertoeristen die ook overdag tijd hebben om in de prachtige omgeving van Holten rond te fietsen. Daarom wordt er een groep opgericht die iedere woensdagmorgen om 9.00 uur van start gaat vanaf sporthal ’t Mossink aan de Keizersweg in Holten. De af te leggen afstand zal ongeveer 60 kilometer bedragen, de snelheid zal variëren tussen de 25- en 30 kilometer per uur en natuurlijk wordt er onderweg ergens gepauzeerd voor een gezellige koffiestop waarna rond het middaguur de finish weer wordt bereikt.

De eerste tocht vindt plaats op woensdag 1 april en dat is geen grap. De doelgroep is niet alleen de man of vrouw die in de VUT zit of gepensioneerd is, maar iedereen die overdag de mogelijkheid heeft om sportief, gezellig  en gezond op de fiets bezig te zijn.

In eerste instantie wordt er alleen op de woensdag gestart maar wellicht bestaat er belangstelling om op meerdere- en andere dagen met elkaar op pad te gaan waardoor de trainingsmogelijkheden later nog worden uitgebreid.

Voor nadere informatie kan men contact opnemen met Hans de Groot (telefoon 06-12404056)

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.