Wie mist er zijn/haar fietstassen

0

HOLTEN – Mijn zoon had mijn fietstassen even geleend en zijn fiets stond op het station. Vrijdag 12 september had ik ze nodig om mijn jas in te doen, dus van zijn fiets afgehaald. Ik dacht oh,oh, wat zijn ze toch aan het slopen geweest, alle klikkers eraf en er zit een winkelhaak in. Nou ja, ze waren toch allang aan vervanging toe dus maar op mijn fiets gedaan. Haalt mijn zoon gisteravond zijn fiets van het station, zegt ie “Ma de fietstassen zitten weer op mijn fiets!” ikke “oeps, dus ik heb van een verkeerde fiets de fietstassen afgehaald, daarom waren ze zo gehavend”.  Dus bij deze – in de aanbieding voor degene van wie ik de fietstassen heb gepakt, een iets minder versleten versie. Even kontakt opnemen via mail. Sorry!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.