Waar een klein buurtschap groot in kan zijn….

0

HOLTEN/DIJKERHOEK –  Een kleine stip op de kaart. Een buurtschap in de gemeente Rijssen-Holten. Deze kleine kern – Dijkerhoek telt zo’n 500 inwoners – staat bol van de activiteit. Vrijwel iedereen draagt op een of andere manier een steentje bij aan het openluchtspel Dijkerhoek.
De stichting Openluchtspel Dijkerhoek organiseert op 29 en 30 augustus en 4 t/m 6 september 2014 het openluchtspel ‘Een zomer vol kleur’. Vijf avonden lang bezorgen zo’n 30 acteurs en figuranten het publiek een plezierige avond. Waar een klein buurtschap groot in kan zijn.

Dijkerhoek 1969
Spelers van het Dijkerhoeks Amateur Toneel en enkele gastspelers nemen de bezoekers mee naar het Dijkerhoek van eind jaren zestig. Het is de periode van flowerpower, hippies en krakers, conflicten, nieuwe muzieksoorten, lang haar en felgekleurde kleding. Alle ingrediënten uit die tijd komen naar voren.
Het plein voor molen ‘De Hegeman’ vormt het decor.

Kaartverkoop
Kaarten zijn te koop via de website van het Openluchtspel www.openluchtspel-dijkerhoek.nl. Ook zijn er verschillende verkooppunten ingericht. Men kan kaarten kopen bij de balie van de Tourist Info in het KulturHolten, café/partycentrum het Bonte Paard in Dijkerhoek, Korenmolen De Hegeman in Dijkerhoek en de Welkoop in Bathmen. Een kaartje kost € 10,- . Kinderen t/m 12 jaar betalen € 5,-.

Alle voorstellingen starten om 20.30 uur. Op vrijdag 29 augustus en zaterdag 6 september sluiten we de avond af met een after party in stijl.

Compleet avondje uit
Het Openluchtspel Dijkerhoek biedt u de mogelijkheid om met het ‘Bonte Paard-arrangement’ er een compleet verzorgd avondje uit van te maken. Voorafgaand aan de voorstelling geniet u bij café/partycentrum het Bonte Paard van een diner. Na het diner wordt u met gepast jaren ’60 vervoer naar het terrein gebracht.

Meer weten?
Bent u nieuwsgierig naar een avondje openluchtspel in Dijkerhoek? Meer informatie over het openluchtspel of het ‘Bonte Paard-arrangement’ vindt u op www.openluchtspel-dijkerhoek.nl.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.