VVV verkoopt nieuwe podium cadeaukaart

0

HOLTEN – De feestdagen staan weer voor de deur. Daarom heeft de VVV Rijssen-Holten het assortiment aan bonnen uitgebreid.

Sinds kort is de PODIUM Cadeaukaart  bij de VVV te koop. Deze bon is de opvolger van de Theater&Concertbon. Als gever kunt u zelf de waarde van de kaart bepalen. Ieder bedrag tussen de €10,00 en €150,00 is mogelijk.

De waarde van de PODIUM Cadeaukaart is door de ontvanger in één keer of in delen te besteden. Een leuk cadeau voor de feestdagen, wie gaat er immers niet graag een avondje naar theater.

Het assortiment aan Dinerbonnen is ook uitgebreid. Het is nu mogelijk om Dinerbonnen van € 25,00, €35,00 en €50,00 te kopen.
En natuurlijk zijn er ook nog de Cadeaubonnen, de Bioscoopbonnen en de Bol.Combonnen.

Er is sinds kort een nieuwe fietsroute te koop, de z.g. Smaakroute. Deze start bij de VVV Holten en is circa 48 kilometer lang. Deze route kan worden ingekort tot 36 of 28 kilometer. De route gaat van knooppunt naar knooppunt door het afwisselende landschap van Holten naar Lettele en via Bathmen terug. De route is te koop bij de VVV Holten en bij de VVV Rijssen. 

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.