VV Holten viert 90-jarig jubileum

0

HOLTEN – VV Holten bestaat 90 jaar, dit heugelijke feit wil de roodzwarte voetbalvereniging niet onopgemerkt voorbij laten gaan.

Op zondag 29 mei organiseert VV Holten de ‘Jubileumdag’, een gezellige dag voor de gehele roodzwarte familie met activiteiten voor jong en oud. De dag vangt om 13.30 uur aan met ‘Het Jeugdvoetbalspel’ voor de jongste jeugd. De verschillende onderdelen van ‘Het Jeugdvoetbalspel’ bevatten naast spelplezier de basiskenmerken van het voetbal: techniek, tactiek en natuurlijk competitie elementen.

Alles in een zeer ongedwongen en plezierige omgeving. Het spel duurt tot ongeveer 17.00 uur. In de tussentijd is er voor de oudere jeugd en de volwassenen in de kantine een spetterende voetbalquiz onder leiding van Bert van Losser bekend van onder andere RTV Oost. Na de voorronde strijden de Holtense quiztoppers tegen elkaar voor de hoofdprijs.

Om 17.00 uur begint het avondprogramma dat wordt ingevuld door Lady en de Vageband. Deze band, met Holtenaar Gerwin Holmer in de gelederen, speelt voornamelijk bekende rock en popnummers waarvan door niet voor de hand liggende overgangen geheel eigen (vage) versies gemaakt worden. Van Nick en Simon naar Brohymn? Eitje! Van de Bolero naar Greenday? Net zo makkelijk. Het blijft Lady en de Vageband! VV Holten benadrukt dat iedereen met een roodzwart hart van harte welkom is om op 29 mei het feest mee te vieren.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.