VV Holten Dames 1 viert 10-jarig jubileum

0

HOLTEN – 10 jaar geleden, op een zweterige zondagmiddag tijdens de Keunefeesten zijn de eerste grondbeginselen gelegd voor het Dames voetbal bij VV Holten. Een kleine 30 dames variërend van 14-35 jaar stond een week later ietwat gespannen op het trainingsveld. Dat dit tot een langdurig initiatief leidde, daar kon initiatiefneemster Wendy Kuster alleen maar van dromen.
 
Nu 10 jaar later, staat er nog steeds iedere zondag een dames voetbalteam op de grasmat van Meermanskamp. Er sinds seizoen 2013/2014 zelfs een tweede dames team binnen de vereniging. Om dit te vieren en samen vele herinneringen op te halen, organiseert VV Holten Dames 1 op vrijdagavond 2 mei een Jubileumwedstrijd op Meermanskamp. Het huidige elftal zal tegen een elftal bestaande uit oud-speelsters strijden om de befaamde Wenkus-bokaal.
 
Iedere dame die in de afgelopen 10 jaar lid is geweest, wordt via deze weg van harte uitgenodigd voor het deelnemen aan deze nu al legendarische jubileumwedstrijd. Ook als je liever aanmoedigt of een ouderwetse derde helft wilt vieren, ben je natuurlijk van harte welkom! Aanmelden kan tot dinsdag 22 april via [email protected]

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.