Vuurwerkstore opent deuren

0

HOLTEN – Eigenaar Stefan Schöppers heeft zijn nieuwe pand aan de Kerkstraat 6 compleet verbouwd om een spiksplinternieuwe vuurwerkwinkel in hartje Holten te openen.

Hij is daarmee de eerste ondernemer in Holten die zich met deze winkel puur richt op de verkoop van consumentenvuurwerk. Naast de vuurwerkwinkel heeft Schöppers zijn eigen klussenbedrijf. De wettelijk verplichte bunkers voor de opslag van het vuurwerk heeft hij daarom zelf gebouwd. ‘En dat was een hele klus’, aldus Schöppers.

Officiële opening op 20 november

Deuren van zowel de winkel als de webshop, www.vuurwerkstoreholten.nl, gaan open op 20 november aanstaande om 14.00 uur. Bestellingen kunnen vanaf dat moment worden geplaatst. Levering vindt plaats conform de regels, dus de dagen vlak vóór de jaarwisseling.

Live vuurwerkdemonstratie op 14 december in Holten

Op 14 december aanstaande geeft Vuurwerkstore Holten om 19.30 uur een spectaculaire vuurwerkdemonstratie op het terrein van touwtrekvereniging Okia, gelegen naast voetbalvereniging Blauw Wit. Toegang is gratis. Meer informatie daarover volgt later.

Start officiële verkoop van vuurwerk en laatste nieuws

De officiële verkoop vindt plaats op 28, 29 en 31 december 2012. Op zondag 30 december is Vuurwerkstore Holten gesloten. Houd de site de komende tijd in de gaten voor aanbiedingen en informatie over de vuurwerkdemonstratie. Blijf via onze social media op de hoogte van het laatste nieuws.

http://www.facebook.com/VuurwerkHolten

https://twitter.com/VuurwerkHolten

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.