Vrolijke kleuren voor schoolplein Haarschool

0

HOLTEN – Het schoolplein van obs de Haarschool in Holten heeft afgelopen weekend een flinke opfrisbeurt gekregen. Gewapend met verfkwasten en vele potten felgekleurde verf zorgden enthousiaste ouders en docenten er voor dat het een vrolijk geheel werd.

Een speciale pleincommissie heeft in nauw overleg met de kinderen hard gewerkt aan het nieuwe ontwerp. De wensen van de kinderen zijn zoveel mogelijk verwerkt in het ontwerp. Zo is er op het grote plein een voetbalveld geschilderd en kwam er een nieuw speeltoestel waarin je kunt klimmen en klauteren. Om meer ruimte te maken is een deel van de fietsenstalling naar de kant van de Wilhelminalaan verhuisd.

Verf niet niet aan te slepen
Op verschillende plekken zijn spellen op de tegels en muren aangebracht, zoals een hinkelpad, knikkerpotten en een balgooispel met puntentelling. Bestaande vloertekeningen kregen een opfrisbeurt. Ook het klimrek is weer als nieuw. Directeur Jan Bult: “De potten verf waren werkelijk niet aan te slepen, ik ben wel een keer of drie opnieuw verf wezen halen. Super hoe hard er gewerkt is door ouders en docenten!”.  

Bijschrift foto’s:  ouders en docenten flink aan de slag

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.