Voorjaarsfeest in Dijkerhoek met Boh Foi Toch

0

HOLTEN – “Spring is in the Air” is het motto van het feest in Het Bonte Paard op zondag 7 april. Waarbij Spring zowel in het Engels als in het Nederlands opgevat kan worden.

In Dijkerhoek gaat dat springen zeker wel gebeuren want er wordt een prachtig muzikaal programma gepresenteerd. The Locals verzorgen de aftrap, het zijn 5 echte “local heroes” uit Holten. Marcel Oosterkamp, Bert Reijlink, Jordi Kamphuis, Virgil Vorst en Dirk-Jan van Zon. Een nieuwe formatie maar met allemaal zeer getalenteerde en ervaren muzikanten. Die buiten hun vaste bands graag met allemaal Holternaren een lekker stukje muziek willen maken. Dit is het eerste optreden van The Locals… dus mis dit niet.

Daarna is het de beurt aan Boh Foi Toch. Oude bekenden in Dijkerhoek, 5 jaar lang hebben ze op onnavolgbare wijze de zondag van het Dijkerhoeksfeest ingevuld. Omdat ze dit jaar niet op het Dijkerhoeksfeest zijn is dit de kans om toch een gezellige Boh Foi Toch middag te hebben. Onder aanvoering van trekzak speler/zanger Hans Keuper spelen ze Achterhoekse volksmuziek. Ze weten elke keer een gezellige sfeer te creëren met hun bekende muziek en presentatie .

De zaal is open vanaf 16.00 uur. De kaarten zijn in voorverkoop verkrijgbaar bij Het Bonte Paard à € 15.00. Ook telefonisch reserveren kan 0548.361202.
Aan de zaal kan ook maar ….vol is vol.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.