Voorjaarsfeest Beuseberg

0

HOLTEN –  Hieronder het programma van het voorjaarsfeest 2013 op de Beuseberg dat wordt gehouden op 24 en 25 mei.

Vrijdag 24 mei:

Om 19.30 uur wordt het feestweekend officieel geopend + de Schutterskoning(in) gehuldigd. Rond 19.45 uur zal met de Beusebergse revue begonnen worden. Na de revue treedt onze eigen buurtband Kroepin voor ons op.

 

Verdere muzikale omlijsting wordt verzorgd door Effe Dimmen.

Deze avond wordt ook de verloting gehouden.

zaterdag 25 mei:

MIDDAGPROGRAMMA

Dit jaar is er geen playbackshow, maar een zeskamp. Evenals een aantal jaren geleden willen we er dit jaar weer een sportief en creatief evenement van maken voor alle buurtbewoners in de leeftijd van 6-90 jaar. We nodigen iedereen uit om hieraan mee te doen. Opgave is mogelijk via de leden van voorjaarsfeestcommissie (telefonisch) of via de mail: [email protected]

Let op .nl!

De zeskamp begint om 14.00 uur.

Je hoeft niet per se een heel team op te geven. De teams worden namelijk door de commissie samengesteld om zo een evenwichtige leeftijdsverdeling in de teams te krijgen. Dus opgeven als individu kan ook.

AVONDPROGRAMMA ZATERDAG

“Hoedje op, Dakkeraf”

Dit is het thema voor deze avond. We nodigen iedereen uit om een leuk, mooi, chique, of wat voor hoedje dan ook op te zetten. Met een hoedje op gaat het dak eraf.

Om 20:00 uur start het avondprogramma; “Hoedje op, Dakkeraf”. Het belooft een gezellig avond te worden met medewerking van de band Dakkeraf. Deze band is van alle markten thuis en speelt voor elk wat wils.

Het voorprogramma wordt verzorgd door de Stadlfreunde, die gezellige harmonicamuziek ten gehore brengen.

Speciaal voor de senioren wordt een gezellig aangeklede zithoek ingericht met bediening.

De voorjaarsfeestcommissie rekent ook dit jaar weer op u en heet u welkom bij de activiteiten.

Voorjaarsfeestcommissie 2013
Gerdi Lenderink: 362526  Annie Vasters: 368381  Judith Gorkink: 547893
Niels Schutte: 366595  Henk Beldman: 361452 Carla Haan: 546718
Frank Agterkamp: 06 42 83 67 61 Jolanda Bronsvoort: 366432

De voorjaarsfeestcommissie wil erop wijzen dat aan personen onder de 16 jaar geen alcoholhoudende drank verkocht wordt! Bij constatering van drankgebruik onder de 16 jaar kunnen de leden van de commissie personen hierop aanspreken. Ook doen wij een beroep op het verantwoordelijkheidsgevoel van de ouders om drankgebruik bij kinderen onder de 16 jaar niet toe te staan!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.