Vooraankondiging Koningsspelen Holten

0

HOLTEN – Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst.

De toekomstige Koning Willem-Alexander en zijn vrouw Máxima verzorgen op 26 april de officiële aftrap voor de Koningsspelen 2013. Ook de kinderen in Holten doen massaal mee aan de Koningsspelen. De gemeente juicht dit grote landelijke evenement toe. Vooraankondiging Koningsspelen Holten

In de talloze projecten van de gemeente wordt de jeugd actief gestimuleerd om te gaan sporten. Dit past daar uitstekend bij. Juist ook omdat het voor kinderen belangrijk is voor hun lichamelijke en sociale ontwikkeling.

Hoe zien de Koningsspelen eruit?
Iedere gemeente mag met al haar scholen zelf de Koningsspelen vormgeven, zolang het maar begint met het Koningsontbijt gevolgd door de Koningssportdag. In onze gemeente wordt een gevarieerd sport- en spelprogramma voor alle kinderen in de groepen 1 tot en met 8 uitgewerkt.

De Koningsspelen in Holten worden op Sportpark de Meermanskamp gehouden. Dit in samenwerking met zoveel mogelijk sportverenigingen binnen de gemeente.
Voor de kinderen in de groepen 1 en 2 zijn de Koningsspelen op hun eigen school. Sportverenigingen en sponsoren worden opgeroepen dit project te ondersteunen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met [email protected], t (0548) 854 417.
Verdere details over de invulling van de Koningsspelen in Rijssen en Holten, leest u binnenkort in deze informatiepagina en treft u ook aan op deze website.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.