Volleybal

0

HOLTEN – Afgelopen weekend werd er weer volop gevolleybald door de leden van Mintonette.

Heren 1 moest een uitwedstrijd spelen in Enschede. Na een zwaar bevochten eerste set volgde een snelle tweede set in het voordeel van Mintonette. De Holtense heren bleven goed bij de les in de derde en vierde set en wonnen deze waardoor de 5 punten mee naar huis genomen konden worden.

Meisjes A1 moest op vrijdagavond een uitwedstrijd spelen in Hellendoorn. De eerste set werd nipt verloren maar dit kan worden toegewezen aan het feit dat de Holtense meiden net een nieuwe opstelling hadden ingestudeerd. De tweede en derde set werden mede door een aantal servicefouten helaas verloren. In de vierde set kwam het spel langzaam op gang en gingen de Holtense meiden geconcentreerder spelen ook omdat ze de nieuwe opstelling beter door begonnen te krijgen. Er werd een voorsprong opgebouwd en niet meer weggegeven waardoor er een puntje mee naar huis kon worden genomen.

De mini’s niveau 6 team 1 moest de laatste 2 competitiewedstrijden in Vroomshoop spelen. Er moest gespeeld worden tegen onze mede Mintonetters team 2 en Markel up N6 2.

Voor de wedstrijd was al duidelijk dat als we de competitie als 2e wilden eindigen, we allebei de wedstrijden met 3-0 moesten winnen. En daarnaast hopen dat Vrivo N6 3 van Vrivo N6 2 zou verliezen.

Tegen Mintonette team 2 begonnen we elke set goed maar rond het 15e punt lieten we hen steeds terugkomen. Hierdoor werd het wel een spannende wedstrijd maar eigenlijk onnodig. Het werd wel 3-0 voor ons. Het eerste gedeelte van onze missie was geslaagd. Tegen Markel up ontstond hetzelfde spelbeeld. Zeer goed beginnen maar halverwege de wedstrijd de tegenstander de gelegenheid geven om terug te komen. Dus ook nu weer spannende sets. Maar dankzij ons geconcentreerde spel wonnen we de 3 sets toch. Ook deel twee van de missie geslaagd.

Later bleek Vrivo 3 van Vrivo 2 te hebben verloren en dus is niveau 6 team 1 als 2e van de competitie geëindigd. Een hele goede prestatie met dank aan onze trainers en leiders.

Vrijdag a.s. gaan we een niveau omhoog en eindelijk met z`n zessen spelen. Hopelijk wordt de stijgende lijn voortgezet

Aanstaande vrijdag, 18 januari 2013, spelen vele jeugd en seniorenteams hun thuiswedstrijden. Vanaf 19.30 uur bent u van harte welkom om ze aan te moedigen in sporthal ’t Mossink.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.