Volleybal meiden C1 Mintonette op titelkoers

0

HOLTEN – Het wordt spannend de komende weken voor meisjes C1 van volleybalvereniging Mintonette.

Met nog 4 wedstrijden te spelen staan de meiden op de 1ste plek met 5 punten voorsprong.

De uitwedstrijd van zaterdag 3 november jl. in Haaksbergen (de nummer 2 tegen de nummer 1) begon niet zo goed voor onze Holtense meiden. Er heerste en bepaalde spanning want dit was de strijd om de eerste plaats. Set 1 en set 2 werden verloren met 25-16 en 25-13, dus er moest wat gebeuren van onze kant. In de derde set gingen de Holtense meiden wat rustiger spelen, de service ging goed, af en toe een mooi blok bij het net en dit resulteerde in een 25-20 winst. Stand nu gelukkig 2-1 in sets maar om de wedstrijd te winnen moesten er nog 2 sets gewonnen worden. Met een tussenstand van 19-19 in de vierde set werd er een time out aangevraagd. Je kunt dan 1 minuut even met je team iets bespreken. De Holtense meiden waren er zo op gebrand om deze set te winnen en bleven zo goed vechten voor elke bal dat deze set wederom naar Holten ging: 25-19. Om een winnaar in deze wedstrijd te krijgen moest er een vijfde set gespeeld worden tot 15 punten. Met trillende handen en veel stress werd deze set nipt gewonnen met 15-11. Met opgeheven hoofd en een grote glimlach konden wij het veld verlaten en deze prachtige overwinning vieren. Een geweldige prestatie van meisjes C1 want achteraf bleek dat Haaksbergen met meerdere meisjes B dit team had versterkt.

Zaterdag 10 november jl stond er weer een uitwedstrijd op het programma en nu moesten de meiden C1 van Mintonette naar Neede. Neede staat weliswaar op de laatste plaats maar als je de 1ste set net met 30-28 wint dan weet je dat je geconcentreerd moet blijven spelen. De Holtense meiden stonden een beetje stil in het veld en dat moet je bij volleybal niet doen want dan ben je steeds te laat bij de bal. De tweede set ging goed maar de derde set ging helaas verloren met 25-22. Even de koppen bij elkaar want de vierde set moest gewonnen worden zodat er geen beslissende vijfde set moest worden gespeeld. Onze meiden bleven goed samen spelen en liepen ver uit. Zo konden 4 punten worden bij geschreven want de vierde set werd gewonnen met 25-12.

Wilt u deze meiden zien spelen dan bent u van harte welkom in sporthal ’t Mossink a.s vrijdag 16 november want dan speelt volleybalvereniging Mintonette hun thuiswedstrijden. Aanvang is om 19.30 uur.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.