Vogelschieten 2007 – Dijkerhoek

0

Holten Dijkerhoek – Zaterdag 16 juni 2007 vind het jaarlijkse vogelschieten in Dijkerhoek weer plaats, in het weiland naast Café Partycentrum  “Het Bonte Paard” aan de Deventerweg 87.

Ook dit jaar weer als officieuze opening van het Dijkerhoeksfeest welke start op vrijdag 22 juni a.s.
Maar niet alles blijft bij het oude. De eisen worden strenger. We zijn inmiddels al wel gewend aan de kogelvanger achter de vogel., maar dit jaar valt het vogelschieten onder de vlag van de KNSA en moet iedereen zich verplicht legitimeren om te kunnen deelnemen. Dus zorg dat u een legitimatiebewijs bij u hebt!

Met de nodige papieren op zak, zullen de deelnemers proberen de houten vogel en de aangewezen onderdelen naar beneden te schieten. Zowel voor kop, staart, linkervleugel als de rechtervleugel zijn mooie bekers te winnen. Degene die uiteindelijk de romp van de vogel naar beneden schiet, mag zich voor een jaar Schutterskoning(in) noemen.

Misschien dat wij dit jaar voor het eerst een Schutterskoningin mogen kronen, tot op heden is dat de deelnemende dames niet gelukt deze titel in de wacht te slepen. Dus dames, laat het deze kans niet schieten.

Ook kan de jeugd tot 18 jaar dit jaar weer deelnemen aan het evenement.
De titel van Schuttersprins of –prinses wordt uitgevochten met een luchtgeweer en een aangepaste vogel. Om 20.00 uur start het vogelschieten met schoten van de Schutterskoning en Schuttersprins van 2006, Wilco Paalman en  Carlo Oude Nijeweme.

 

Inschrijving:
vanaf 19.15 uur in het Bonte Paard.

Inschrijfgeld:
senioren   € 10,00
junioren   €   1,50

Aanvang:
20.00 uur

Voorwaarden:
Deelnemers moeten lid zijn van SV de Zaagmolen of woonachtig zijn in de Schoolkring Dijkerhoek. Tevens dienen deelnemers in bezit te zijn van een geldig legitimatiebewijs.Deelnemers moeten lid zijn van SV de Zaagmolen of

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.