Vernieuwde Foto ten Velde

4

HOLTEN – Op zaterdag 31 maart is de vernieuwde Foto ten Velde-CameraTOP100.nl geopend.

Ten Velde heeft een groot assortiment foto en video producten.  In de vernieuwde winkel bevindt het Postkantoor van PostNL zich bij de winkelkassa en is er een ING-servicepunt voor bankzaken. De openingstijden zijn gelijk aan die van de winkel.

Klanten kunnen  nu sneller en makkelijker  hun postzaken van PostNL en dagelijkse bankzaken van de ING regelen.

Jan Herman ten Velde, eigenaar: “Ik ben erg trots op de vernieuwde winkel, we kunnen onze klanten nu nog beter van dienst zijn. Met het hele team staan we klaar om onze klanten zes dagen per week te ontvangen.”

Postzaken dichtbij
Het Postkantoor van PostNL verkoopt het volledige PostNL assortiment. Klanten kunnen er terecht voor het kopen postzegels tot het versturen van alle soorten pakketten en brieven binnen en buiten Nederland. Uiteraard  kan men er  ook  enveloppen, verpakkingsdozen, cadeaubonnen en Openbaar Vervoerbewijzen kopen en kentekens registreren.

Zelf bankzaken regelen, of hulp van een medewerker
In het ING-servicepunt kunnen klanten veel bankzaken zelf regelen. Geld opnemen of storten gaat via de gecombineerde opname- en stortautomaat. Een medewerker kan hierbij assisteren. Op sommige momenten is persoonlijk contact prettig of zelfs noodzakelijk, bijvoorbeeld voor het openen van een rekening of voor het afhalen van een pincode of wachtwoordbrief. Ook dan is er een medewerker om te helpen.

Adres
De vernieuwde Foto ten Velde-CameraTOP100 is gevestigd aan de Dorpsstraat 19 in Holten.

4 Reacties
 1. Glasbak zegt

  Nu nog vriendelijk personeel achter de balie.

 2. Glasbak zegt

  Nu nog vriendelijk personeel achter de balie.

 3. De snelste zegt

  Personeel onvriendelijk ? Gerrit helpt super !!!!

 4. De snelste zegt

  Personeel onvriendelijk ? Gerrit helpt super !!!!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.