voor Holten, door Holten

Verkoop C1000 Dikkers Holten rond

0
Dikkers C1000

Holten – Holten behoudt C1000 Met Bakkerij! De verkoop van C1000 Dikkers aan de Dorpsstraat in Holten is rond.

 
Per 7 januari wordt de winkel, met een historie van 157 jaar in Holten, overgedragen aan Schuitema, de organisatie achter C1000.
Schuitema neemt de winkel inclusief de bakkerij over, en tevens het onroerend goed.
 
Een nieuwe ondernemer zal het bedrijf voortzetten.
 
Eigenaresse Annet Dikkers: “Wij zijn hier erg blij mee. Het betekent dat alle medewerkers hun baan behouden, dat C1000 in Holten blijft en dat de bakkerij blijft bestaan.
Onze bakkers blijven op de gebruikelijke manier bakken en zullen in de toekomst zelfs meerdere C1000-winkels gaan beleveren”.
 

Schuitema wordt eigenaar van het pand. Zij zullen de reeds lang gewenste en noodzakelijke verbouwing zo snel mogelijk doorvoeren. Voordeel is dat Schuitema bij alle in het verleden gemaakte plannen en contacten met de gemeente betrokken is geweest. Zij kennen de mogelijkheden en onmogelijkheden.
 
Met deze verkoop komt een eind aan een lange periode waarin allerlei speculaties de ronde deden. Annet Dikkers: “Wij hadden zelf ook niet verwacht dat het bijna een jaar zou duren om de verkoop te regelen. Er komt toch heel wat bij kijken, en de markt is momenteel heel erg in beweging. Voor de medewerkers was het niet altijd gemakkelijk. Wij zijn trots dat zij al die tijd positief zijn gebleven en, net als wij, vertrouwen hadden in een goede afloop.
De nieuwe ondernemer kan verder met een gouden team!”
 
Tot de overdracht draait alles normaal door bij C1000 Dikkers. Momenteel loopt er o.a. een grote sponsoractie voor de plaatselijke sportverenigingen en een kwartetactie waarbij klanten kunnen sparen voor gratis artikelen. In december zal een proefavond voor alle speciale kerstproducten worden georganiseerd, met vele nieuwe artikelen.
 
Annet Dikkers: “We gaan zeker niet stilzitten nu de verkoop rond is! Ook de komende maanden hopen wij dat de klanten onze C1000 weten te vinden. Wij wensen de nieuwe ondernemer en de medewerkers straks veel succes in Holten.
 
Na de verkoop zullen mijn man, Marco Rensen, en ik ons volledig gaan richten op onze C1000 in Twello, en proberen iets meer rust in ons gezin te brengen”.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.