Veranderingen Aikido Groep Kiai Holten

0

HOLTEN – Vanaf maandag 26 maart 2012 geeft Bert Kettelarij les tijdens de Aikidotraining in de dojo aan de Lageweg 6 in Holten.

Hij neemt dit over van Sensei Irma Meijering, zij gaat op dezelfde avond lesgeven in de dojo in Deventer.

Bert is met aikido begonnen in 2006 en vanaf 2010 nam hij regelmatig waar voor de leraren. Daarnaast verandert ook de trainingstijd. Kinderen vanaf 6 jaar (evt samen met hun ouder(s)) kunnen trainen van 19.00 tot 20.00 uur. Kinderen vanaf 12 jaar en volwassenen kunnen trainen van 19.00 tot 21.00 uur.
 
In Aikidotraining draait het om respect voor jezelf en de ander. Focus en ontspanning, het leren opzoeken , herkennen en verleggen van je grenzen. Je verbetert je concentratie en conflictbeheersing. Je staat stevig op 2 benen en bent je bewust van de wereld om je heen. Bij Aikdo geef je zelf je grenzen aan en ga je met respect om met de grenzen van de ander. Er zijn geen wedstrijden, je werkt samen!! Aikido is voor iedereen. Aikido is gewoon leuk!
 
Wilt u of uw zoon/dochter een keer mee trainen? Dat kan, u bent van harte welkom!! De dojo is in de gymzaal aan de Lageweg 6 in Holten. U hoeft geen speciale kleding te dragen, een trainingsbroek en t-shirt is voldoende. Aanmelden voor een proefles of het vragen van meer informatie kan bij Bert Kettelarij via 06-25423834 of [email protected]

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.