Ventilatiewarmtepomp door Duurzaam Holten

0

Bespaar 30% op uw energie met een ventilatiewarmtepomp!
Heeft u er weleens aan gedacht uw woning energiezuiniger te maken? Voor een lagere energierekening, meer comfort in uw huis én een beter milieu?
De stichting Duurzaam Holten biedt u de kans om, door het toepassen van een ventilatiewarmtepomp, ruim 30% te besparen op het aardgasgebruik van uw woning.
De eigenaren van woningen in Holten e.o., die gebouwd zijn in de periode van 1980-2010, komen voor het project in aanmerking. Een voorwaarde hierbij is dat de woning beschikt over een mechanische ventilatie en dat deze unit in de buurt zit van uw cv-ketel. Als blijkt dat het toepassen van een ventilatiewarmtepomp mogelijk is, dan ontvangt u een voorstel. Als u hiermee instemt, kan een overeenkomst gesloten worden tussen u en een installateur.

Extra korting
Op 15 april 2017 van 10.00 tot 16.00 uur is de Duurzaamheidsmarkt in Holten. Hier kunt u alles te weten komen over deze actie en kunt u zich hiervoor aanmelden. Voor de eerste 25 ventilatiewarmtepompen geldt een aantrekkelijke korting: dus wees er snel bij!

Aanmelden
U kunt zich nu ook al opgeven via [email protected] Er wordt met u een afspraak gemaakt voor een vrijblijvend huisbezoek, in samenwerking met de wooncoaches van Duurzaam (T)huis Twente. Er wordt dan gekeken of uw woning geschikt is voor deze vorm van energiebesparing. Verder kunt u advies krijgen over andere maatregelen, zoals het isoleren van uw woning en subsidiemogelijkheden.

Meer informatie
Kijkt u op www.duurzaamholten.nl.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.